A legklasszabb sörnyitók

2014.04.17. 16:43 whitesensei

bottleopen.jpgA sörnyitó talán a legnélkülözhetetlenebb kellék egy férfi zsebében. Valami okból kifolyólag azonban pont amikor kellene, sehol sem találjuk. Összeállításunkban bemutatunk néhány praktikus, illetve néhány jópofa megoldást is a probléma enyhítésére.

 


sornyito_iphone.jpg

iPhone sörnyitó

Ma már teljesen nyilvánvaló, hogy a mobiltelefonok alattomos hatalomátvételre készülnek bolygónk felett. Az ember akármilyen nyilvános helyre téved be, tucatnyi SMS-ező, Facebookoló, blog.hu-t olvasó és még ki tudja mit nyomkodó arcot vehet észre. Sörfogyasztó embertársaink között is bizonyára többen vannak olyanok, akik súlyos telefonfüggőségben szenvednek. Számukra ideális kiegészítő lehet ez a pofás termék, amellyel iPhone-unkat alakíthatjuk át egy mindig kéznél lévő sörnyitóra. Az edzett acélból készült sörnyitó ránézésre gyengének látszik, azonban a látszat csal: megbízhatóan szuperál és nem teszi tönkre a telefont, illetve nem növeli meg túlzottan a készülék vastagságát.

 

sornyito_pillangokes.jpg

Pillangókés sörnyitó

Mindig is szerettél nyilvánosan játszani a pillangókéseddel? Most megteheted ugyanezt egy rozsdamentes acélból készült sörnyitóval is. Nem csak kinézetre hasonlít a pillangókésre, ugyanúgy viselkedik is, így ugyanazokra a trükkökre is használható. Illetve, ha kés helyett csak egy ilyen van nálad, akkor nem visznek be a yardra fegyverbirtoklásért...

 

sornyito_gyuru.jpg

Sörnyitó gyűrű

Ha te akarsz lenni az a Superman, akin egyetlen lezárt sörösüveg sem foghat ki, akkor ez a megoldás kell neked. Ezt a speckó gyűrűt bárhová magaddal viheted, és akár egy kézzel is lazán kinyithatsz vele bármilyen sört.

 

sornyito_magneses.jpg

Sörnyitó mágneses kupakfogóval

Erősítsd a fa tartóelemet a falra, nyisd ki az üveget a rozsdamentes nyitóval és figyeld, amint a beépített mágnesek elkapják a lefelé eső söröskupakokat.

 

sornyito_falcon.jpg

Millenium Falcon sörnyitó

Egyetlen legklasszabb nyitókról szóló írás sem lehet teljes Star Wars referencia nélkül. Ezt a gyönyörűséget Han Solo hajójáról mintázták, a hivatalos termék kötelező darab Star Wars fanoknak. A beépített mágnes segítségével a hűtőgépünkre, vagy akár egy kósza csillagromboló aljára is feltapaszthatjuk.

 

sornyito_asz.jpg

Ászok Ásza sörnyitó

Ez a rozsdamentes acélból gyártott designos kártya, lyukas közepével kiválóan alkalmazható sörnyitásra. Ideális választás azoknak, akik a kártyaasztal mellett/alatt szeretnek inni.

 

sornyito_kalapacs.jpg

Kalapács sörnyitó

Nem szeretnénk propagálni a munka közbeni ivászatot, de ha tudod mit csinálsz, ez egy nagyon hasznos eszközzé válhat.

 

sornyito_tv.jpg

Meccsnéző sörnyitó

A fotelban hosszasan tespedő és végtelen mennyiségű Bajnokok Ligája mérkőzést megnézni képes férfiember számára nélkülözhetetlen kellék ez a távirányító. Amíg a kezedben az irányítás, a söröd is ki tudod nyitni, és a konyháig sem kell elmenned!

 

sornyito_usb.jpg

Adat és sör

Informatikában utazó barátaink számára jópofa megoldás az USB végére formált sörnyitó. Csak arra figyelj, hogy még a nagy fileok másolása előtt nyisd ki a söröd, máskülönben sokáig fogsz szomjazni.

 

sornyito_lada.jpg

Komoly sörnyitó bulikhoz

Volt listánkban mindenféle hasznos és designos nyitó, azonban ha súlyos ivászatról van szó, akkor senki nem akar a telefonjával 24 (szorozva X-el) üveget egyenként kinyitni. Erre kínál megoldást ez a zseniális találmány, amellyel egyetlen mozdulattal kinyithatunk egy egész rekesz sört.

 

sornyito_csajos.jpg

Csajos sörnyitó

Amennyiben hölgyolvasóink motivációt éreznek arra, hogy az ivászatban utazó férficsapatok hasznos tagjaivá váljanak, akkor ez a cipő kiváló választás. Meglátod, ha ezt felveszed az összes pasi a lábaidnál hever majd (persze csak ha épp egyiküknél sincs iPhone sörnyitó).

Forrás: blogaboutbeer.com, hiconsumption.com, coolmaterial.com

 

 

komment

süti beállítások módosítása